DIKNA SYA
Giveaway Cutie Bloggies by AfrinaTarmizi aka Missrainxx
posted by Dikna Sya 23:58 6 comments
Click banner untuk join this simple giveaway




Title Blog : Farhana's Blog
Warna blog : Biru
Tema blog : Kawaii
Saya mula berblogging : Akhir tahun 2010
Saya akan updated bila : Ade mood and mase lapang , internet laju

Tentang blog saya :

Ditubuhkan atas dasar suka-suka dan ikut orang sebab saya teringin nak ada blog yang comel macam orang lain . First buat blog memang buruk and berat -..-' Tapi bile lama-lama ceburkan diri sebagai blogger , tengok tuto sane , tuto sini , akhirnya dapat jugak wat blog yang 'agak kawaii' ni . haha xD Blog nih jarang update pasal kehidupan saya sebab saya tak reti nak bercerita XD paling-paling pun update pasal giveaway and some information itupon tak banyak . Giveaway je lebih . haha xD nak mencuba nasib la katekan ;) and yes , blog nih penuh warna biru sebab apa ? sebab saya suka warna biru la . hee ^^ teringin jugak nak buat warna lain . Tapi , nantilah . hoho . Kenapa saya pilih skin ni ? sebab ,, macam cantik je , macam comel je :)

Nak hadiah apa dari GA ni ?

Uishh , kalau boleh nak semua ! haha , kidding ;) Saya tak kesah dapat apa-apa pun :D

Saya tagged :

Lisa | Ana | Elly | Izzah | Efa | Najihah
design by Wanaseoby