DIKNA SYA
Result PMR .
posted by Dikna Sya 22:51 18 comments
Assalamualaikum and good nite everyone :)

Okay , sekarang Dikna nak share sikit kat semua pasal result PMR Dikna . tapi sebelum tuh , nak mintak tolong boleh ? klik SINI , SINI dan SINI . Dah click ? Thank you very much dear :)

Okay now , here is my result :-

Bahasa Melayu - A
Bahasa Inggeris - A
Matehematics - A
Science - A
Sejarah - A
Geografi - A
KHB (Kemahiran Teknikal) - A
Pendidikan Islam - A
Bahasa Arab - A 
Total - 9A

Alhamdulillahh , Dikna bersyukur sangat-sangat atas anugerah yang Allah bagi nie . Seriously tak sangka . Sbb trial arituh 5A 2B 2C je . Berkat doa mama abah , guru-guru dan kawan-kawan , juga sokongan dari dorang , akhirnya Dikna berjaya peroleh kejayaan nie :') 

Tahniah juga Dikna ucapkan kat semua yang berjaya dapat keputusan cemerlang ^^ yang kurang cemerlang jgn risau , PMR bukan segala-galanye right ?? SPM ade lagi , hoho ^^ hope kite semua akan berjaya di dunia dan di akhirat . Aameenn ~ ^.^


"If you cannot do great things , do small things in a great way"

design by Wanaseoby