DIKNA SYA
The Liebster Award again !
posted by Dikna Sya 15:35 3 comments
Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum w.b.t

Yeay ! I've got this award again ! hehe . This time is from Fuza and Ana . 

http://isuperhanna.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award.html

The rules you can refer here .

Before that , I wanna say thankyouuuu very much to Fuza and Ana for tagging me :D

So , here the questions .

From Fuza :

1. Dah letak Blog Fuza dalam Bloglist anda ?
Belom . hehe . Sorryy ><


2. Kenapa letak/TAK letak dalam Bloglist anda?
Sebab saya takde bloglist

3. Apa perasaan bila kena TAG ?
Super excited ! Woohoo ^_^

4. Bagus tak sebenarnya LIBSTER AWARD ni ?
Entahlah . Bagus kot . Rasa cam kita nie di-appreciated . hehe .

5. Layak ke Blog Fuza dapat Award ini ?
Laaayaakk sangat ! :D

6. Apa yang menarik dengan blog korang ?
Erm .. Ape yee ? Penuh dengan warna biru kot ! hehe

7. Entry yang paling BEST dari Blog Fuza korang rasa tentang apa? Ulaskan.
Entahlah . Semua best kott ^_^

8. Apa mimpi ngeri anda ?
Hantuuuuu !

9. Berangan nak pergi mana ?
Luar negara ! Semua negara nak pegi ! Ecehcehh ^^

10. Kalau dapat RM1JUTA, apa 1st sekali anda nak buat ?
Agih-agihkan kat my parents and siblings :D

11. Harapan anda di dalam dunia BLOG ?
Dapat jadi blogger yang dapat menarik minat pembaca and become a famous blogger . Yeahh ^^ Aamiinn Aamiinn :)

Next , from Ana :

1. Nama panggilan apa ? Umur berapa ? Asal kat mana ?
Dikna . 16 years old . KL

2. Kalau korang berkebolehan untuk melukis , apa perkara yang paling korang nak lukis .
Doodle ! I really like it ! Kartun yang comel comel :3

3. Bila sakit hati , apa yang akan korang buat ?
Kalau tak tahan sangat , nangis . Hehe :)

4. Bagaimana penampilan korang bila keluar dari rumah ? Contoh hangout dengan family or friends .
Menutup aurat for sure . The real menutup aurat . InshaaAllah :)

5. Selalunya bila hujan , korang akan buat apa ?
Mula-mula akan merungut kenape hujan , then ingat balik , kan hujan tu rahmat ^^ Allahumma Shoyyiban Nafi'a :D

6. Nombor kegemaran korang ? Sebab kenapa suka nombor tu ?
2 and 23 . Because it's my birthdate . Hehe

7. Bayangkan . Apa tindakan korang bila nampak di depan mata , pasangan anda sedang curang . 
Belasah je . Kasi taekwando sikit . Haha ! Khayalan semata-mata ^^

8. Sejak umur berapa korang ada telefon bimbit sendiri .
Since standard 4 I guess . Cikai punye lah tapi . Haha

 9. Apabila korang sedang bosan , apa yang korang akan buat ?
Playing PS2 so that i'll not getting bored anymore .

10. Apa benda yang paling korang ketagih dalam kehidupan seharian . Anything ?
Of course my phone . haha .

11. Dalam hubungan persahabatan, apa yang paling penting ?
Loyalty and trust each other :D

Dikna tag siapa-siapa yang nak jawab soalan Dikna nie okayy ^_^

1- What is name of your blog ? Why ?
2- What do you like to share in your blog ?
3- Who is your idol ?
4- What is the theme of your blog ?
5- Who is your inspiration ?
6- Who is your best friends ?
7- What is your favorite country in this world ? Why ?
8- What is your hobby ?
9- Lappy or phone ?
10- What is your opinion about my blog ? ( Be honest )
11- What is your nickname ?

Kay tu je . See yaaa . Assalamualaikum :D
design by Wanaseoby