DIKNA SYA
Result UPU
posted by Dikna Sya 14:44 19 comments
Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum w.b.t

Okay now nak share pasal result UPU Dikna yang keluar 16 hb haritu . It's really nervous I swear ! Macam nak amik result SPM pulak haha . 

Haa nak tau takk Dikna dapat sambung belajar kat mane ? Sebelum tu tolong Dikna klik SINI dulu eh , thankyouu !




Haa tu diaa . Alhamdulillahh Dikna dapat Tamhidi Sains dan Teknologi USIM ni . It's my third choice actually . UIA reject Dikna hmm . Dah tak layak tu sedar lah diri haihh . hahaha . Second choice USIM jugak , tapi Tamhidi Perubatan . The subjects are the same btw so tak kisah sangat . 

Actually mama yang naaakkkkk sangat Dikna masuk sini . Mama yang suruh letak USIM pilihan atas-atas :') Alhamdulillah doa mama makbul ! Lagipun dekat dengan rumah boleh balik selalu . Hahaha k joke . 

Papepon kat mane kita sambung belajar even tempat tu bukan pilihan kite , just remember that it's the best for you . Allah had planned everything well . Trust Him okay ;) Papepon kita kene teruskan usaha dalam menuntut ilmu and never give up !

Lepas ni dah sibuk mesti berhabuk balik blog ni hmm ;') 
design by Wanaseoby